Škrabka na šupiny
Kód: CZ056Související produkty
Naběračka z třešňového dřeva impregnovaná jedlým olejem, který zvyšuje její odolnost. Také nám s nimi chutná o poznání lépe.
Krásný Staročeský pomocník. Jednak samozřejmě výborně funguje na nabírání medu, ale pokud med třeba nemáte rádi, využijete ho jako moc hezkou...
Hezký doplněk do kuchyně ale i velmi praktický. Pomeranč nebo citron rozkrojte na půlku a potom z něj jednoduše jednou rukou vymačkejte šťávu.
Koule na pasírování 30 cm. Slouží k promačkávání ovoce, zeleniny či jiné potraviny skrz sítko za účelem zbavení se větších částí.
Praktický a kvalitně provedený pomocník. Slouží k tomu, že na něj navléknete roli papírových utěrek. Ty potom máte pořád po ruce.
Nakládáte kyselé zelí? Pořiďte si náš pevný dřevěný tlouk na zelí, který Vám pomůže zbavit se přebytečného vzduchu a uvolnit tu pravou zelnou šťávu.
Detailní popis produktu
Výborný pomocník který vám nesmí v kuchyni chybět. Jedná se o výrobek z bukového dřeva, kde jako doplněk byla použita ušlechtilá nereznoucí ocel.
Snažíme se Vám nabídnout zboží, které je jinde těžko dostupné. To vše při zachování nízkých cen.
Materiál: Buk
Rozměry:
Šířka: 4 cm
Délka: 13 cm
Výška: 3 cm
Hmotnost:
25 g
Doplňkové parametry
Kategorie: | Dřevěné krouhače a škrabky |
---|---|
Záruka: | 2 roky |
Hmotnost: | 0.03 kg |
Materiál: | Buk |
Povrch: | Lakovaný |
Délka: | 13 cm |
Šířka: | 4 cm |
S vykrajovacím kolečkem můžete můžete vyválené těsto vykrájet do libovolných tvarů. Kolečko se snadno otáčí a pohodlně se s ním pracuje.
Snadné a stylové škrábání brambor díky této škrabce na brambory. Škrabka je vyrobena z kvalitní oceli a bukového dřeva.
Pro milovníky sýru jsme si připravili výborného pomocníka v podobě škrabky na sýr z ušlechtilé nereznoucí oceli.
Škrabka na brambory z kvalitní oceli a dřeva. Je určená jak pro pravou, tak i levou ruku. Proč nebýt stylový i u obyčejného škrábání brambor.
Do sortimentu byla zařazena pro svůj tvar, díky kterému se hezky vyškrabává hrnec a ulehčíte si tak práci při umývání nádobí. Výrobek z bukového...
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.